Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Goro-goro Ngomong ” Bojomu Enak Ora Rasane ?” Nyowo Melayang

Kudus – Loro pelaku pembunuhan anak jalanan ing lahan kosong melu desa Jepang, Mejobo, Kudus sawetara wektu kepungkur dicekel dening Unit Reserse Kriminal Polres Kudus.

Kepala Polisi Kudus, AKBP Aditya Surya Dharma kondo, teko hasil investigasi, pihaknya netapno OS lan TS minangka pelaku pembunuhan anak punk ing Mejobo. Korbane dikenal kanthi jeneng Muhammad Manpalufi alias Pato (24) saka Pekalongan.

Saka pengakuane pelaku kasebut, dheweke nekat jotosi kancane nganti mati amarga dheweke lara ati amarga omongane korban.

“Kaloro pelaku kasebut ngakoni yen dilarani ati karo korban, banjur palaku jotosi korban nganti nyebabake kematian,” ujare AKBP Aditya Surya Dharma.

Ambi awak media, OS (23) warga Jombang, Jawa Timur, ngakoni orak njarak mateni Muhammad Manpalufi.

Nalika dipukul, dheweke lan kancane padha mabuk lan nesu kedarung emosi, goro-goro Korban ngmong sak penak e Dewe, ora genah, nganti gawe loro ati.

“Dheweke (korban) nyeyek garwaku. Dheweke kandha, bojomu enak opo ora ? Dalam kondisi mabuk, aku lara ati, akhire aku jotos dekne, sak benere ora ana niat mateni, “jlentrehe OS ing sawijining konferensi pers ing Markas Polisi Kudus.

OS ngakoni ngepruk korban gowo kayu, terus di jotosiAmbi koncone TS (20).

Pemukul kasebut ditindakake nganti korban Muhammad Manpalufi alias Pato, umur 24 taun, gletak ing lemah.

Wengi iku, loro pelaku buron kasebut turu ora adoh saka papane korban. Tersangka ngirone manawa korban iku mung semaput amarga di kepruk kayu lan di jotosi.

Sayange,pas esuk pelaku nemokake korban wes ora obah. nalika dipriksa, ditemokake jebul korban kasebut wis tiwas.

Amarga ngerti tumindak kasebut, OS lan TS banjur nutupi awake korban nganggo godhong pring sing ana ing sekitar lokasi kejadian kasebut. Banjur pelaku mlayu menyang Kabupaten Demak.

OS ngaku wis kenal korban sajrone telung taun. Dheweke ketemu lan ngerti korban kasebut minangka podo-podo anak punk.

“Aku wis kenal suwe, telung taun. Aku mendem bareng. Lagi pisan iku ing kana (Mejobo), ”jarene.

Amarga tumindak kasebut, pelaku kasebut dikenani tuduhan pasal 338 KUHP, Sub-pasal 170 KUHP. Kanthi paukuman 15 taun pakunjaran.

Sumber:lintaskudus.com

Posting Komentar untuk "Goro-goro Ngomong ” Bojomu Enak Ora Rasane ?” Nyowo Melayang"

POPULER SEPEKAN

Mengapa Faktor Ekonomi Dianggap Sebagai Penyebab Utama Meningkatnya Angka Putus Sekolah
Ajian Tepuk bantal Bikin Wanita Pujaan Hati Bertekuk Lutut
Nikahi Dua Wanita Sekaligus, Pria Ini Kini Bingung Karena Tak Punya Pekerjaan Tetap
Viral ! Satpam ini Menguji Alat Rapit test Antigen Dengan Air Keran Hasilnya Positif
Uang koin Rp 500 bergambar bunga Melati dijual di Olshop Rp.500 Juta
Lagi Viral, Ditengah Pandemi Covid-19 Pria Ini Menikahi 2 Wanita Sekaligus
Toyota Innova Ambulans Digendong Truk Digrebek Petugas, Isinya Bikin Kaget
Bocah Tidur Berselimut Karung Bekas di Emperan Mini Market Viral
Toyota Fortuner Dicoret-coret, Jadi Sarana Curhat Pemilik, Imbas PPKM
Makalah Ojt Alfamart Sebagai Crew